Votre histoire

2017-09-20
Tijdens de vlucht merkte de piloot dat de watertemperatuur op 0 stond. Omdat dit aanhoudt, besluit hij te landen. Landing zonder problemen.
Na controle ziet hij niets en gaat weer weg. Na verloop van tijd is er hetzelfde probleem, maar de cilinderkoptemperatuur stijgt. Hij vloog voorzichtig naar zijn basis en landde. Er werd geconstateerd dat de slangklem niet goed was aangedraaid. De slang kwam los en liet de watertemperatuursonde in de lucht achter. Er was geen water meer

Données de contact

Concernant l'/les avion(s)

3-axes low wing

Météo

0
0

Concernant l'incident

Incident
Technische problemen/s techniques

Images

Laad maximaal 3 foto's van het incident op. Elk bestand mag hooguit 1 MB bedragen. Pas eventueel de resolutie van het fototoestel op je tablet of smartphone aan.

Chargez maximum 3 photos de l'incident. Chaque fichier individuel ne peut dépasser 1 Mo. Si nécessaire, adaptez la résolution de l'appareil photo de votre tablet ou smartphone.

LOGIN

Nous accordons les compte d'utilisateur uniquement pour le membre actifs. Vous n'êtes pas membres de la fédération? Dans ce cas-là, vous pouvez vous logger après avoir payé la cotisation.