Schrijf je in op onze e-News en ontvang één keer per maand informatie over het reilen en zeilen binnen de ULM-luchtvaart

Safety Day 29.APRIL.2023

De BULMF kondigt met genoegen aan dat de 11de Safety Day zal plaatsvinden op de basis van Beauvechain (EBBE) op zaterdag 29 april 2023 (met als alternatieve datum zaterdag 6 mei in geval van slecht weer). Velen van jullie zullen zich de grote veiligheidsdag herinneren die in 2021 plaats vond met een inmiddels geroutineerd team.

Veel piloten en leerling-piloten konden ervaring opdoen met "engine off"-landingen op een baan van 250 m met nog eens 1 km baan voor hen en 1 km achter hen! Zou jij met zo'n vangnet uw motor helemaal durven uitzetten? We weten zeker dat je dat gaat doen!

Programma:

 • 08u30 - 10u00 Aankomst van de ULM’s
 • 08u30 - 8u45 Begeleiders met de wagen
 • 10u15 - 10u30 Veiligheidsbriefing
 • 10u30 - 16u30 Oefeningen motorpech simulaties
 • 11u00 - 15u00 Veiligheidsbriefing - BEA-AAIU,EBBE (2 groepen)
 • 12u00 - 16u00 Foodtruck
 • 16u30 - 18u00 Vertrek van de ULM’s

€ 35,- voor piloten en copiloten met hun ULM
€ 25,- voor de leerlingpiloten en vergezellers met wagen
Briefings en maaltijd inbegrepen

Contact: Pierre van Aerssen: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. - GSM/ +32 473 371279

Lidgelden voor 2023 : verhoogd met 10 euro vanaf 1.1.2023

Onze Algemene Vergadering had dat 2 jaar geleden al beslist. Door een paar meevallers konden we dit uitstellen, maar nu moeten we het echt doorvoeren

Er is wel een nieuwe regeling mogelijk voor onze leden die tegelijkertijd lid zijn van de VVMV en die een sportverzekering hebben afgesloten bij de VVMV. Deze VVMV-sportverzekering is duurder, maar dekt meer risico's en grotere bedragen. Het grootste voordeel is er voor piloten die in verschillende takken van de luchtvaart vliegen (ULM, PPL, ballonnen). Deze sportverzekering dekt effectief al deze activiteiten. Piloten die deze sportverzekering zouden afsluiten, hebben de verzekeringen die in onze normale lidmaatschapsbijdrage zijn inbegrepen (50/65 euro) niet nodig. Daarom stellen wij een lidmaatschapsbijdrage van 25 euro voor BULMF voor, zonder de verzekeringspremies.

Het is aan u om te kiezen en ons te laten weten of u van deze korting wilt profiteren!

Overzicht van de lidgelden voor 2023:

 • 60 euro voor leden die lid worden via een club. Wanneer je je clubbijdrage betaalt, inclusief het BULMF-lidgeld, krijgt ons secretariaat deze informatie en word je als lid geregistreerd;
 • 75 euro als je lidgeld niet via je club wordt betaald. Je kunt dit bedrag overmaken op bankrekening BE70 7510 0406 2825 van de Federatie. Help ons secretariaat: stuur ons een e-mail naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. zodra je je betaling hebt verricht;
 • 25 euro voor leden die in 2023 niet vliegen - en dus geen nood hebben voor de verzekeringen die in het normale lidgeld zijn inbegrepen (60/75 euro);
 • 25 euro voor leden die via de VVMV een sportverzekering hebben afgesloten.  Je kunt dit bedrag storten op rekening van de Federatie (BE70 7510 0406 2825).,. Help ons secretariaat: stuur een e-mail naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. zodra je je betaling hebt verricht, samen met het bewijs van betaling van deze VVMV-sportverzekering.

Procedures voor het aanvragen van een vergunning voor het opleiden en/of vliegen van/met een ULM

We zijn blij dat we samen met DGLV een mooie samenwerking hebben kunnen opzetten. Daardoor is er geen achterstand meer bij de afgifte van vergunningen!

Sinds 1 januari 2021 kan een verlenging/vernieuwing of een nieuwe licentie aangevraagd worden via onze Federatie.

Wij kunnen deze dienst alleen verlenen aan leden van onze Federatie. Een uitzondering op deze regel geldt voor de eerste aanvraag van een oefenvergunning. Wij zullen deze vraag behandelen, ook al is de leerling-piloot op dat ogenblik nog geen lid van onze federatie.

Privégegevens

Door uw aanvraag naar de BULMF te sturen, machtigt u de afgevaardigden van de BULMF die belast zijn met de verwerking van de dossiers van de opleidings-/vliegbevoegdheid om uw aanvraag te raadplegen en te verwerken, met inbegrip van uw privégegevens die nodig zijn voor de uitwerking van het dossier met het oog op de aflevering van de vergunning.

Voor uw vragen en verzoeken betreffende de machtigingen kunt u ons een e-mail sturen op het volgende adres: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien..

Meer informatie vindt u op deze pagina.

LOGIN

Gebruikersaccounts worden enkel voor actieve leden goedgekeurd! Ben je geen lid van de federatie? In dat geval kan je pas aanmelden als ook je lidgeld betaald is.