Beste leden,

Op de Algemene Vergadering van onze BULMFederatie (januari 2017) werd de vraag gesteld of het nog zinvol was om de Newsletter in papieren versie te behouden. Sommigen vroegen zich zelfs af of deze vorm van communicatie niet achterhaald was. Het publiceren van de Newsletter is een hele investering van veel vrije tijd en middelen die we graag doen als onze leden vinden dat dit de moeite waard is.

Continue Reading

Het DGLV liet ons weten dat de telefonische permanentie voor vergunningen van piloten en onderhoudspersoneel tijdelijk opgeschort wordt.

De permanentie zal terug operationeel zijn wanneer de achterstand in de te behandelen dossiers is weggewerkt.

Beste leden piloten,

Er is uitzonderlijk een plek vrijgekomen voor twee personen - piloot en co-piloot - die mee met een ULM naar Fowlmere, enkele kilometers van Duxford, kunnen vliegen!

Continue Reading

De Belgische ULM Federatie nodigt haar instructeurs, examinatoren en de verantwoordelijken van de vliegclubs en –scholen dit najaar uit voor een mini-symposium. Het thema is Veiligheid. Leden die in deze categorie vallen krijgen hiervan een persoonlijke uitnodiging per post.

Continue Reading

Wij hebben met droefheid het overlijden vernomen van Wim De Jonckheer en Yvan Remory, ULM piloten en actieve leden van het bestuur van de aeroclub van Brasschaat.

Continue Reading

Naar aanleiding van het bezoek van de Amerikaanse president Trump en de officiële inwijding van het NAVO-hoofdkwartier geldt er een vliegverbod voor ULM's en andere takken van de luchtvaart.

Continue Reading

LOGIN

Gebruikersaccounts worden enkel voor actieve leden goedgekeurd! Ben je geen lid van de federatie? In dat geval kan je pas aanmelden als ook je lidgeld betaald is.